A Siófoki Állatvédő Alapítvány állatmenhelyén július 16 és 22 közt tervezünk egy figyelemfelkeltő akciót, melynek keretén belül Szundi Reginald - a Cretins (Kretének) vezéregyénisége - beköltözik egy hétre egy kutyakennelbe az állatok közé. Ez idő alatt kutyamódra, a kutyákkal együtt fog élni-enni-aludni.

A projekt címe: „Egy hét a kutya szemszögéből”, melyben ténylegesen a menhely életét belülről szeretnénk a maga nyers valójában bemutatni. Célja természetesen az állatvédelem legnagyobb problémáira felhívni a figyelmet, adományokat gyűjteni a menhelynek és az örökbefogadást népszerűsíteni. Terveink szerint a beköltözést és az egész hetet szeretnék élőben közvetíteni.

A gyűjtés: https://www.indiegogo.com/projects/dog-humanity-dogs-love#/

 

Külföldön volt már egy hasonló megvalósítás : https://www.youtube.com/watch?v=cdpEicOZg8s

Itt Rémi Gaillard 87 órára költözött be a kutyák közé, ezalatt 200 000 Euro adományt gyűjtött és majd 200 kutyát fogadtak örökbe a menhelyről. A beköltözés július 16.-án, 12:00 órakor várható, melyre sok szeretettel várunk! Gyere pacsizz egyet Regivel!

 

 

A projekt ötletgazdái:

regi 

Helló a nevem Regi vicces, polgár pukkasztó videókat készítek, az internetre. Mikor János felkeresett az ötletével, egyből kaptam ezen a lehetőségen, hogy a kitartásom, egy nemes cél érdekében fel tudom használni. Az állatok, menhelyek, nem kapnak elég figyelmet manapság, és remélem, hogy ezzel az akcióval, akár egy-két emberben felébresztek valamit.

 

 

 

 

  

 

janos

 

 

Helló Magócs János vagyok. Az interneten láttam egy hasonló kezdeményezést, nagyon megtetszett egyből, és Reginek el is meséltem az ötletet, és hogy ezzel egy olyan cél mellé tudunk állni, ami egy kevésbé mainstream vonalat, de kellően fontos vonalat érint. Úgy érzem, hogy az emberekben megvan a segítés szándéka, de sajnos napjainkban a tálás a legfontosabb egy projekt kampányban, milliókat adnak egy embernek aki hülyeségeket csinál az interneten, de itt az lesz a kérdés, hogy pár száz forintot képesek e adni az emberek, egy fontosabb célra..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adományokat az Erste Bank 11992505-05500598-00000000 bankszámlaszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. paypal címen tudunk fogadni. Kérünk a megjegyzésben tüntessétek fel, hogy "Emberkennel-projekt". Köszönjük szépen!